نگهداری اسپان و بذر قارچ

حمل و نقل و نگهداری اسپان قارچ

شرایط نگهداری بذر قارچ

 

نگهداری اسپان نباید طولانی باشد.

دمای مناسب برای نگهداری اسپان، ۵-۳ درجه سانتیگراد در یخچال و به مدت حداکثر یک ماه است.

۲- اگر بطری یا کیسه‌های اسپان به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۴۰ درجه سانتیگراد قرار گیرند،  سبب مرگ میسلیوم خواهد شد.

۳- برای حمل و نقل  اسپان ها به نقاط دور دست، کیسه ها باید در داخل جعبه‌های عایق گرما که دارای قالب‌های یخ  هستند، نگهداری شود.

پس از رسیدن اسپان به مقصد، باید بلافاصله کیسه‌های اسپان از جعبه خارج  و جهت کشت استفاده شوند.

اسپانی که از کیسه یا بطری جهت کشت خارج می‌شود، در صورت اضافه بودن نباید دوباره بسته بندی و مورد استفاده قرار گیرند . بلکه باید دور ریخته شوند.

 


دوره آموزش تخصصی کشت قارچ دکمه ای در سایت منتشر شد


 

تخفیف ویژه
تومان۶۰,۰۰۰ تومان۴۸,۰۰۰

نویسنده: مهدی کرامتی

فرمت کتاب: وزیری

سال انتشار: 1399

تومان۴۹,۰۰۰

نویسنده: مهدی کرامتی

فرمت کتاب: وزیری در 117 صفحه سال انتشار: 1399 شابک: 8-8-98399-600-978

تخفیف ویژه
تومان۱۹۹,۰۰۰ تومان۱۲۰,۰۰۰

تخفیف نمایشگاه

بصورت گام به گام در ۱۱ جلسه

ویدئوهای با کیفیت بالا

مدرس: مهدی کرامتی

فرمت: فایل MP4 دانلودی

مخاطب: تولیدکنندگان قارچ دکمه ای

۰ تومان رایگان بمدت محدود

بصورت گام به گام

ویدئوهای با کیفیت بالا

مدرس: مهدی کرامتی

فرمت: فایل MP4 دانلودی

مخاطب: افرادی که تصمیم به ورود به صنعت قارچ را دارند

تخفیف ویژه
تومان۵۹,۰۰۰ تومان۴۸,۰۰۰

تخفیف نمایشگاه

مدت: ۴۱ دقیقه

مدرس: مهدی کرامتی

فرمت: فایل MP4 دانلودی

حجم: ۲۸۰ مگابایت

مخاطب: افرادی که تصمیم به ساخت و تجهیز سالن قارچ دکمه ای دارند

2 دیدگاه برای “نگهداری اسپان و بذر قارچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره تخصصی کشت قارچ دکمه ای تدریس مهندس کرامتی در بخش محصولات منتشر شد
اینجا کلیک کنید
close-image