آموزش صحیح نحوه چیدن قارچ دکمه ای
? آیا میدانید نحوه چیدن قارچ ها بر روی راندمان برداشت و کیفیت محصول چه میزان تاثیرگذار است ؟ در بعضی از واحدهای تولید قارچ دکمه ای کارگران قارچ چین بدلیل نداشتن تجربه کافی زمان برداشت به بستر آسیب جدی وارد میکنند و همین اتفاق باعث میشود تا در فلش های بعدی میزان تولید بسیار کاهش پیدا کند . در این ویدئو مهندس کرامتی به شما آموزش میدهد و شما تولیدکننده عزیز با دیدن این ویدئو و نمایش آن به کارگران میتوانید از بروز آسیب جدی به سالن قارچتان جلوگیری کنید و در عوض با برداشت صحیح محصول راندمان برداشت را افزایش داده و میزان سودآوری سالن خود را بالاتر ببرید
مقالات تخصصی زیر را ببینید
دوره آموزش تخصصی کشت قارچ دکمه ای در سایت منتشر شد
تومان۱,۵۰۰,۰۰۰
با سلام و خسته نباشی
من با مایکاگن مشکل دارم
الان چند دوره هستش در سالنم وجود دارد و هر چقدر قبل از ورود کمپوست سم پاشی میکنم باز بر روی کمپوست میبینم
و به دلیل کوچک بودن سالن سم اسپارگن هم به صرفه نیست
میشه کمکم کنید از شر این خلاص بشم
سلام و عرض احترام
بیماری مایکوگن سرعت انتشار بسیار زیادی داره و در صورتیکه کنترل نشه خسارت سنگینی به سالن قارچ وارد میکنه و هر دوره به سرمایه شما خسارت وارد میکنه .
برای از بین بردن این بیماری باید قبل از تخلیه کمپوست ها کوک آوت رو انجام بدین . به اینصورت که دمای سالن رو به ۸۰ درجه برسانید و حداقل ۱۲ ساعت ثابت نگه دارید و بعد از آن سالن رو تخلیه و بطور کامل و با دقت ضدعفونی کنید . یکبار هم قبل از ورود کمپوستهای دوره جدید باید دما رو افزایش بدین .
همچنین برای پیشگیری از این بیماری در دوره های کشت بعدی از سم اسپراگون در مرحله رافلینگ استفاده کنید .