فیلم آموزش صحیح چیدن قارچ در مرحله برداشت

آموزش صحیح نحوه چیدن قارچ دکمه ای

🔴 آیا میدانید نحوه چیدن قارچ ها بر روی راندمان برداشت و کیفیت محصول چه میزان تاثیرگذار است ؟ در بعضی از واحدهای تولید قارچ دکمه ای کارگران قارچ چین بدلیل نداشتن تجربه کافی زمان برداشت به بستر آسیب جدی وارد میکنند و همین اتفاق باعث میشود تا در فلش های بعدی میزان تولید بسیار کاهش پیدا کند . در این ویدئو مهندس کرامتی به شما آموزش میدهد و شما تولیدکننده عزیز با دیدن این ویدئو و نمایش آن به کارگران میتوانید از بروز آسیب جدی به سالن قارچتان جلوگیری کنید و در عوض با برداشت صحیح محصول راندمان برداشت را افزایش داده و میزان سودآوری سالن خود را بالاتر ببرید

مقالات تخصصی زیر را ببینید


دوره آموزش تخصصی کشت قارچ دکمه ای در سایت منتشر شد

 


 

تخفیف ویژه
تومان۶۰,۰۰۰ تومان۴۸,۰۰۰

نویسنده: مهدی کرامتی

فرمت کتاب: وزیری

سال انتشار: 1399

تومان۴۹,۰۰۰

نویسنده: مهدی کرامتی

فرمت کتاب: وزیری در 117 صفحه سال انتشار: 1399 شابک: 8-8-98399-600-978

تخفیف ویژه
تومان۱۹۹,۰۰۰ تومان۱۲۰,۰۰۰

تخفیف نمایشگاه

بصورت گام به گام در ۱۱ جلسه

ویدئوهای با کیفیت بالا

مدرس: مهدی کرامتی

فرمت: فایل MP4 دانلودی

مخاطب: تولیدکنندگان قارچ دکمه ای

۰ تومان رایگان بمدت محدود

بصورت گام به گام

ویدئوهای با کیفیت بالا

مدرس: مهدی کرامتی

فرمت: فایل MP4 دانلودی

مخاطب: افرادی که تصمیم به ورود به صنعت قارچ را دارند

تخفیف ویژه
تومان۵۹,۰۰۰ تومان۴۸,۰۰۰

تخفیف نمایشگاه

مدت: ۴۱ دقیقه

مدرس: مهدی کرامتی

فرمت: فایل MP4 دانلودی

حجم: ۲۸۰ مگابایت

مخاطب: افرادی که تصمیم به ساخت و تجهیز سالن قارچ دکمه ای دارند

2 دیدگاه برای “فیلم آموزش صحیح چیدن قارچ در مرحله برداشت

  1. Ns Rasouli گفته:

    با سلام و خسته نباشی
    من با مایکاگن مشکل دارم
    الان چند دوره هستش در سالنم وجود دارد و هر چقدر قبل از ورود کمپوست سم پاشی میکنم باز بر روی کمپوست میبینم
    و به دلیل کوچک بودن سالن سم اسپارگن هم به صرفه نیست
    میشه کمکم کنید از شر این خلاص بشم

    • مهندس کرامتی گفته:

      سلام و عرض احترام

      بیماری مایکوگن سرعت انتشار بسیار زیادی داره و در صورتیکه کنترل نشه خسارت سنگینی به سالن قارچ وارد میکنه و هر دوره به سرمایه شما خسارت وارد میکنه .

      برای از بین بردن این بیماری باید قبل از تخلیه کمپوست ها کوک آوت رو انجام بدین . به اینصورت که دمای سالن رو به ۸۰ درجه برسانید و حداقل ۱۲ ساعت ثابت نگه دارید و بعد از آن سالن رو تخلیه و بطور کامل و با دقت ضدعفونی کنید . یکبار هم قبل از ورود کمپوستهای دوره جدید باید دما رو افزایش بدین .

      همچنین برای پیشگیری از این بیماری در دوره های کشت بعدی از سم اسپراگون در مرحله رافلینگ استفاده کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره تخصصی کشت قارچ دکمه ای تدریس مهندس کرامتی در بخش محصولات منتشر شد
اینجا کلیک کنید
close-image