فیلم آموزش صحیح چیدن قارچ در مرحله برداشت

آموزش صحیح نحوه چیدن قارچ دکمه ای

? آیا میدانید نحوه چیدن قارچ ها بر روی راندمان برداشت و کیفیت محصول چه میزان تاثیرگذار است ؟ در بعضی از واحدهای تولید قارچ دکمه ای کارگران قارچ چین بدلیل نداشتن تجربه کافی زمان برداشت به بستر آسیب جدی وارد میکنند و همین اتفاق باعث میشود تا در فلش های بعدی میزان تولید بسیار کاهش پیدا کند . در این ویدئو مهندس کرامتی به شما آموزش میدهد و شما تولیدکننده عزیز با دیدن این ویدئو و نمایش آن به کارگران میتوانید از بروز آسیب جدی به سالن قارچتان جلوگیری کنید و در عوض با برداشت صحیح محصول راندمان برداشت را افزایش داده و میزان سودآوری سالن خود را بالاتر ببرید

مقالات تخصصی زیر را ببینید

نکته مهم در مورد رافلینگ بستر قارچ

نکته مهم در مورد رافلینگ بستر قارچ دکمه ای انجام رافلینگ یکی از مراحل بسیار

7 Comments

زمان شروع و نحوه آبیاری بستر قارچ دکمه ای

? افراد زیادی روزانه با من تماس میگیرند و از اینکه بسترشون پر از پین


دوره آموزش تخصصی کشت قارچ دکمه ای در سایت منتشر شد

 


 

تومان۱,۵۰۰,۰۰۰

437 دقیقه فیلم آموزشی از صفر تا صد راه اندازی سالن و کشت قارچ توسط مهندس کرامتی

بهمراه بخش کنترل آفات و بیماری های سالن و فصل نکات طلایی تولید قارچ

 

پکیج فیزیکی شامل یک فلش 16 گیگ + کتاب چگونه سالن قارچ بسازیم 

 

ارسال فوری توسط پست و تیپاکس به سراسر ایران

One thought on “فیلم آموزش صحیح چیدن قارچ در مرحله برداشت

  1. Ns Rasouli میگوید:

    با سلام و خسته نباشی
    من با مایکاگن مشکل دارم
    الان چند دوره هستش در سالنم وجود دارد و هر چقدر قبل از ورود کمپوست سم پاشی میکنم باز بر روی کمپوست میبینم
    و به دلیل کوچک بودن سالن سم اسپارگن هم به صرفه نیست
    میشه کمکم کنید از شر این خلاص بشم

    • مهندس کرامتی میگوید:

      سلام و عرض احترام

      بیماری مایکوگن سرعت انتشار بسیار زیادی داره و در صورتیکه کنترل نشه خسارت سنگینی به سالن قارچ وارد میکنه و هر دوره به سرمایه شما خسارت وارد میکنه .

      برای از بین بردن این بیماری باید قبل از تخلیه کمپوست ها کوک آوت رو انجام بدین . به اینصورت که دمای سالن رو به ۸۰ درجه برسانید و حداقل ۱۲ ساعت ثابت نگه دارید و بعد از آن سالن رو تخلیه و بطور کامل و با دقت ضدعفونی کنید . یکبار هم قبل از ورود کمپوستهای دوره جدید باید دما رو افزایش بدین .

      همچنین برای پیشگیری از این بیماری در دوره های کشت بعدی از سم اسپراگون در مرحله رافلینگ استفاده کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *