دلایل بروز کپک قارچ دکمه ای

دلایل بروز کپک قارچ دکمه ای

 

۱٫بذر دارای آلودگی
۲٫بذر خیس و کهنه و مانده
۳٫سالن آلوده و ضدعفونی نشده
۴٫انتقال توسط کارگران از سالن های آلوده
۵٫انتقال توسط حشرات
۶٫عدم نظافت بستر و باقی ماندن ته پایه قارچ ها بر روی بستر
۷٫استفاده از وسایل و لباس آلوده
۸٫خاک آلوده به دلایل زیر
۹٫دمای کم پاستوریزاسیون
۱۰٫زمان کم پاستوریزاسیون
۱۱٫استفاده از مواد زنده آلی که سبب بروز کپک می شوند
۱۲٫پایین بودن pH خاک کمتر از ۷
۱۳٫کمپوست آلوده به دلایل زیر
۱۴٫ کم هوازی بودن کمپوست در سایت و بونکر و تونل
۱۵٫خیسی بیش از حد کمپوست در طی مراحل کمپوست سازی و پاستوریزاسیون
۱۶٫اسیدی بودن کمپوست
۱۷٫استفاده از کودمرغی زیاد و خرد نشده
۱۸٫افزایش دمای کمپوست سبب افزایش آمونیاک می شود
۱۹٫آمونیاک سبب بروز کپک می شود
۲۰٫کشت کردن در دمای بالا
۲۱٫کشت کردن کمپوست خیس
۲۲٫افزایش دمای کمپوست در طی حمل و نقل
۲۳٫افزایش دمای کمپوست در سالن
۲۴٫استفاده از بذر زیاد رو
۲۵٫تمیز نبودن هوای ورودی به دستگاه و سیرکولاسیون هوای آلوده راهروی بالا


دوره آموزش تخصصی کشت قارچ دکمه ای در سایت منتشر شد


 

تومان۳۷۰,۰۰۰

تایمر سالن قارچ دکمه ای

تومان۳,۰۰۰,۰۰۰

437 دقیقه آموزش تخصصی و کاربردی

. جهت آشنایی با محتوای دوره ویدئو زیر را همین الان ببینید.

دانلود فوری در لحظه پرداخت + پکیج فیزیکی در قالب 5 عدد DVD

مدرس : مهندس مهدی کرامتی

ارسال فوری به سراسر ایران

مخاطب : افرادی که به دانش فنی تخصصی و دانش تجربی تولید قارچ نیاز دارند و تصمیم دارند در سریعترین زمان به یک تولید کننده حرفه ای قارچ دکمه ای تبدیل شوند.

توجه : به شرکت کنندگان این دوره ، کتاب چگونه سالن قارچ خانگی بسازیم تالیف مهندس کرامتی هدیه داده میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *