دلایل بروز کپک قارچ دکمه ای

دلایل بروز کپک قارچ دکمه ای

 

۱٫بذر دارای آلودگی
۲٫بذر خیس و کهنه و مانده
۳٫سالن آلوده و ضدعفونی نشده
۴٫انتقال توسط کارگران از سالن های آلوده
۵٫انتقال توسط حشرات
۶٫عدم نظافت بستر و باقی ماندن ته پایه قارچ ها بر روی بستر
۷٫استفاده از وسایل و لباس آلوده
۸٫خاک آلوده به دلایل زیر
۹٫دمای کم پاستوریزاسیون
۱۰٫زمان کم پاستوریزاسیون
۱۱٫استفاده از مواد زنده آلی که سبب بروز کپک می شوند
۱۲٫پایین بودن pH خاک کمتر از ۷
۱۳٫کمپوست آلوده به دلایل زیر
۱۴٫ کم هوازی بودن کمپوست در سایت و بونکر و تونل
۱۵٫خیسی بیش از حد کمپوست در طی مراحل کمپوست سازی و پاستوریزاسیون
۱۶٫اسیدی بودن کمپوست
۱۷٫استفاده از کودمرغی زیاد و خرد نشده
۱۸٫افزایش دمای کمپوست سبب افزایش آمونیاک می شود
۱۹٫آمونیاک سبب بروز کپک می شود
۲۰٫کشت کردن در دمای بالا
۲۱٫کشت کردن کمپوست خیس
۲۲٫افزایش دمای کمپوست در طی حمل و نقل
۲۳٫افزایش دمای کمپوست در سالن
۲۴٫استفاده از بذر زیاد رو
۲۵٫تمیز نبودن هوای ورودی به دستگاه و سیرکولاسیون هوای آلوده راهروی بالا


دوره آموزش تخصصی کشت قارچ دکمه ای در سایت منتشر شد


 

تخفیف ویژه
تومان۶۰,۰۰۰ تومان۴۸,۰۰۰

نویسنده: مهدی کرامتی

فرمت کتاب: وزیری

سال انتشار: 1399

تومان۴۹,۰۰۰

نویسنده: مهدی کرامتی

فرمت کتاب: وزیری در 117 صفحه سال انتشار: 1399 شابک: 8-8-98399-600-978

تخفیف ویژه
تومان۱۹۹,۰۰۰ تومان۱۲۰,۰۰۰

تخفیف نمایشگاه

بصورت گام به گام در ۱۱ جلسه

ویدئوهای با کیفیت بالا

مدرس: مهدی کرامتی

فرمت: فایل MP4 دانلودی

مخاطب: تولیدکنندگان قارچ دکمه ای

۰ تومان رایگان بمدت محدود

بصورت گام به گام

ویدئوهای با کیفیت بالا

مدرس: مهدی کرامتی

فرمت: فایل MP4 دانلودی

مخاطب: افرادی که تصمیم به ورود به صنعت قارچ را دارند

تخفیف ویژه
تومان۵۹,۰۰۰ تومان۴۸,۰۰۰

تخفیف نمایشگاه

مدت: ۴۱ دقیقه

مدرس: مهدی کرامتی

فرمت: فایل MP4 دانلودی

حجم: ۲۸۰ مگابایت

مخاطب: افرادی که تصمیم به ساخت و تجهیز سالن قارچ دکمه ای دارند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره تخصصی کشت قارچ دکمه ای تدریس مهندس کرامتی در بخش محصولات منتشر شد
اینجا کلیک کنید
close-image