برداشت محصول قارچ دکمه ای
زمان برداشت قارچ و میزان تولید
قارچها طی ۲ تا ۴روز بر اساس میزان تولید و درخلال یک مقطع ۷ تا ۱۰ روزه کـه اصـطلاحا فـلاش نـام دارد ، برداشـت مـیشوند. هنگامی که قارچهای رسیده برداشت می شوند ، درواقع یک مانع ازمسیر رشد بقیه قارچ های درون بستر برداشـته مـی شـود ودیگرقارچ ها به سمت رشد وبلوغ حرکت می کنند. زمان بندی دوره برداشت ازطریق کنترل آبیـاری ، دی اکـسیدکربن و دمای محیط مدیریت می شود. طی دو فلاش اول ، اکثریت محصول برداشت می شود ودرفلاشهای بعـدی مقدار کمتری ازمحصول برداشت می شود. زمان مناسب برداشت قارچها وقتی است که کلاهک قارچ سفت ودارای کیفیت مطلوب باشد. معمولا قارچها با دست برداشت می شوند.سرعت برداشت عمدتا به میزان محـصول وانـدازه قارچ بستگی دارد. برخی مصرف کنندگان ترجیح می دهند که از قارچهای سفت و بـسته اسـتفاده کننـددرحالی کـه عـده ایدیگرقارچ های رسیده تر با کلاهک باز و طعم دارتر را می پسندند. رسیدگی قارچ را ازمیزان بازشدگی پرده غـشایی سطح زیرین کلاهک تشخیص می دهند. قارچ رسیده میتواند بزرگ وکوچک باشد، هرچند که تولید کننـده و مـصرف کننـده انـدازه هـای متوسـط تـا درشت قارچ را می پسندند. تولید کنندگان دقیقا ۳ تا ۴ فلاش درهر دوره برداشت می کنند. ودوره هـای کوتـاه تـر بیانگر افزایش تولید درسال بوده و از بروز مشکلات وبیماری های تولید جلوگیری می کند.درنهایت درشرایط مطلوب میتوان حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد وزن کمپوست قارچ خوراکی تولید نمود.
دوره آموزش تخصصی کشت قارچ دکمه ای در سایت منتشر شد
تخفیف ویژه
نویسنده: مهدی کرامتی
فرمت کتاب: وزیری
سال انتشار: 1399
تومان۴۹,۰۰۰
نویسنده: مهدی کرامتی
فرمت کتاب: وزیری در 117 صفحه سال انتشار: 1399 شابک: 8-8-98399-600-978
تخفیف ویژه
تخفیف نمایشگاه
بصورت گام به گام در ۱۱ جلسه
ویدئوهای با کیفیت بالا
مدرس: مهدی کرامتی
فرمت: فایل MP4 دانلودی
مخاطب: تولیدکنندگان قارچ دکمه ای
بصورت گام به گام
ویدئوهای با کیفیت بالا
مدرس: مهدی کرامتی
فرمت: فایل MP4 دانلودی
مخاطب: افرادی که تصمیم به ورود به صنعت قارچ را دارند
تخفیف ویژه