ارزش غذایی و خواص قارچ

ارزش غذایی و ترکیبات قارچ


 

شامل ۹۰ % آب  +  ۱۰ % ماده خشک

بدون نیاز به فرآوری می‌تواند به صورت خام یا پخته مصرف شود. برخلاف سویا و مخمر که نیاز به فرآوری دارند.

پروتئین:

  • به دلیل داشتن پروتئین زیاد به عنوان یکی از منابع تامین پروتئین کشورهای درحال توسعه معرفی شده است.

  • کیفیت پروئین قارچ:  بین پروتئین حیوانی و پروتئین گیاهی

  • درصد پروتئین قارچ: به نوع نژاد قارچ و مرحله رشد قارچ، نوع بستر و شرایط کشت قارچ بستگی دارد.

همه اسیدهای آمینه ضروری برای افراد بالغ در قارچ خوراکی وجود دارد. قابلیت جذب پروتئین قارچ هم بالاست

عمده ‌ترین اسید آمینه:     لیزین    

 کمترین مقدار مربوط به:  متیونین و تریپتوفان

ویتامین:

منبع عالی ویتامین‌های گروه B  ( B1 , B2 , ، نیاسین و ریبوفلاوین)

مقدار ویتامین ث : متوسط

اسید فولیک و B12 : به مقدار کم در قارچ وجود دارد ولی همین مقدار کم نیز در سبزی‌ها وجود ندارد.

عناصر معدنی:

قارچ منبع مناسبی از عناصر معدنی است .

بیشترین عنصر پتاسیم  با ۴۵%  و بعد  فسفر، سدیم، منیزیم و کلسیم است.

کربوهیدرات:

۲۸-۳ % وزن تر قارچ را کربوهیدرات تشکیل می‌دهد.

قارچ فاقد نشاسته است.

این کربوهیدرات‌ها شامل کیتین، همی‌سلولز، گلیکوژن، قندهای الکلی و قندهای آمینی است.

چربی:

مقدار خیلی کم  و در حدود ۸-۲% وزن خشک  قارچ را چربی تشکیل می‌دهد.

در قارچ دکمه‌ای، همده‌ترین اسیدهای چرب شامل، پالمیتیک، استئاریک، اولئیک و لینولئیک است.  لینولئیک بهترین اسید چرب غیراشباع است.

 


دوره آموزش تخصصی کشت قارچ دکمه ای در سایت منتشر شد


 

تخفیف ویژه
تومان۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان۱,۸۰۰,۰۰۰

25 درصد تخفیف تا تاریخ 1 مهر 1400

437 دقیقه آموزش تخصصی و کاربردی

. جهت آشنایی با محتوای دوره ویدئو زیر را همین الان ببینید.

دانلود فوری در لحظه پرداخت + پکیج فیزیکی در قالب 5 عدد DVD

مدرس : مهندس مهدی کرامتی

ارسال فوری به سراسر ایران

مخاطب : افرادی که به دانش فنی تخصصی و دانش تجربی تولید قارچ نیاز دارند و تصمیم دارند در سریعترین زمان به یک تولید کننده حرفه ای قارچ دکمه ای تبدیل شوند.

توجه : به شرکت کنندگان این دوره ، کتاب چگونه سالن قارچ خانگی بسازیم تالیف مهندس کرامتی هدیه داده میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *